В січні за договорами автострахування СГ "ТАС" виплатила понад 32 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В січні за договорами автострахування СГ "ТАС" виплатила понад 32 млн грн

Особисті фінанси
12
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за перший місяць 2019 року. Так, лише за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ в січні компанія виплатила страхових відшкодувань на суму, що перевищила 32 млн грн.
Зокрема за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників потерпілим було відшкодовано 18955519 грн. В свою чергу, сума виплат за договорами КАСКО за звітний період сягнула 13087825 грн.
Слід зауважити, що чотири з п’яти найбільших за місяць виплат страховика припали саме на договори страхування наземного транспорту. Так, страхове відшкодування в розмірі 484532 грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП автомобіль BMW Х3. Аварія із застрахованим позашляховиком сталася на одному з київських мостів в годину «пік». Під час руху в автомобіль клієнта Страхової групи «ТАС» врізався інший транспортний засіб, водій якого, виконуючи обгін, належним чином не оцінив дорожню обстановку та допустив зіткнення з BMW, що їхав попереду. В результаті аварії було пошкоджено ліву частину кузова застрахованого автомобіля.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховим випадком та виплатила за укладеним договором «Правильне КАСКО» страхове відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків. Кошти було перераховано на рахунок автосервісу, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.
За договором «Правильне КАСКО» було застраховано й позашляховик Audi Q5, який зазнав пошкоджень в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на Київщині. На засніженій дорозі водій автомобіля не помітив яму, в’їхав в неї, а далі втратив контроль над машиною, не впорався з керуванням, результатом чого стало те, що авто перевернулося в кювет. За висновками експертизи, загальний збиток автовласника внаслідок інциденту склав 450771 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань й перерахувала Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, таким чином прискоривши процес ремонту пошкодженої автівки.
В свою чергу, за пошкоджений в аварії автомобіль Audi Q7 СГ «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 350000 грн. Аварія із застрахованим також за договором «Правильне КАСКО» кросовером сталася на одній зі столичних вулиць. На дорогу, якою рухався Audi Q7, з подвір’я житлового будинку несподівано різко виїхав автомобіль Skoda Fabia, водій якого, не врахувавши складні погодні умови та не переконавшись в безпечності замисленого ним маневру, намагався «проскочити» перед кросовером замість того, щоб пропустити його. Зважаючи на те, що дорога була вкрита кригою, екстрене гальмування, застосоване страхувальником СГ «ТАС», не запобігло аварії. В результаті зіткнення було пошкоджено крило Audi, передній бампер, капот та решітку радіатора. Страхова група «ТАС» визнала подію страховою та оперативно врегулювала її, перерахувавши страхове відшкодування на СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.
Ще одну велику виплату – в розмірі 263117 грн – було перераховано за ремонт застрахованого за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО» позашляховика Hyundai Santa Fe. Аварія, в результаті якої було пошкоджено автомобіль, сталася в Херсоні через складні погодні умови. В результаті зіткнення із автобусом БАЗ було пошкоджено передню частину Santa Fe.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно виплатила належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків.
Варто додати, що до «п’ятірки» найбільших виплат компанії за січень також увійшло відшкодування в розмірі 356519 грн за договором страхування вантажів, багажу та вантажобагажу. Вказану суму було перераховано клієнтові СГ «ТАС» – компанії, що займається постачанням нафтопродуктів.
Надзвичайна пригода, яку згодом було визнано страховим випадком, сталася в Харкові. Під час транспортування паливно-мастильних матеріалів на бензовоз було скоєно напад. Невстановлені зловмисники заблокували велику машину та, зламавши замок на цистерні, викрали понад 11 тонн палива. Представники поліції, яких було викликано на місце злочину, відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки зі зламом. Та, поки пошуки злочинців тривають, Страхова група «ТАС» прийняла рішення про визнання події страховою та виплату страхового відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас