Вертолітний майданчик у Києві можуть повернути Януковичу - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вертолітний майданчик у Києві можуть повернути Януковичу - КМДА

Фондовий ринок
2104
Вертолітний майданчик на Парковій дорозі в Києві намагаються повернути екс-президенту України Віктору Януковичу.
Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише Сегодня.
Він уточнив, що вертолітний майданчик належить ТОВ “Амадеус Ко” і розташований на Парковій дорозі, 16А. Згідно з постановою Господарського суду Києва від 24 січня 2019 року, яка підписана суддею І.Курдельчук, Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, і комунальному підприємству “Центр організації дорожнього руху” заборонили здійснювати будь-які дії щодо виконання договору управління майном від 18 жовтня 2018 року.
“Майно – це вертолітний майданчик, побудований оточенням Віктора Януковича через схему відмивання “брудних” грошей на Парковій дорозі. Там мав приземлятися президент-втікач, прильоту з резиденції “Межигір’я” в Адміністрацію президента на вулиці Банковій”, – пояснив Поворозник.
Він нагадав, що в 2010 році команда Леоніда Черновецького здала в оренду земельні ділянки загальною площею 2,2 га в рекреаційній зоні всупереч Генплану столиці і дозволила спотворити схил Дніпра. Чиновник уточнив, що суд прийняв рішення на користь ТОВ “Амадеус Ко”.
“За такою логікою ми можемо очікувати повернення вертолітного майданчика Віктору Януковичу”, – зазначив Поворозник.
У КМДА наголосили, що рішення Господарського суду Києва від 24 січня 2019 року є незаконним. Влада столиці очікує, що “введений в оману суд” 4 лютого на засіданні о 15:00 виправить “прикру помилку” і поверне вертолітний майданчик в управління місту.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас