Розстрочку на карту продовжено до 2-х років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розстрочку на карту продовжено до 2-х років

Особисті фінанси
66
го 2019 року змінено умови програми «Моментальна розстрочка на карту». Суттєво збільшено період дії розстрочки. Відтепер клієнти Альфа-Банку Україна можуть здійснювати бажані покупки та сплачувати за них частинами від 3 до 24 місяців.
Завдяки оновленню умов надання послуги, клієнтам стають доступними ще більше товарів, адже оплачувати їх можна без надмірного навантаження на щомісячний бюджет протягом 3, 6, 9, 12, 18 чи 24 місяців. При цьому, не залежно від обраного строку, зберігається річна ставка 0,01% та єдина щомісячна комісія у розмірі 1,8% від суми покупки.
Послуга «Моментальна розстрочка на карту» пропонується тим клієнтам, які здійснили розрахунок кредиткою Альфа-Банку Україна на суму від 1000 грн. Після цього їм надходить SMS-повідомлення з номеру 3530 з пропозицією оформити розстрочку на даний товар чи послугу. Активувати послугу максимально легко та комфортно – оберіть термін розстрочки та відправте безкоштовне SMS-повідомлення на номер 3530. Підтвердження активації послуги надійде у відповідь.
Контроль та управління виплатами здійснюється онлайн у зручному інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас