Київстар, Vodafone і lifecell почали тестувати перенесення номера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар, Vodafone і lifecell почали тестувати перенесення номера

Фондовий ринок
3109
“Велика трійка” мобільних операторів заявляє про готовність локальних баз даних послуги з перенесення абонентських номерів (MNP) і готова почати міжоператорське тестування.
У прес-службах мобільних операторів підтвердили готовність компаній до проведення міжоператорського тестування:
  • “Компанія заздалегідь підготувала власну локальну базу даних і готова приступити до тестування взаємодії з централізованою базою даних спільно з іншими операторами”, – наголошується в повідомленні “Vodafone Україна”.
  • У прес-службі lifecell також підкреслили, що оператор повністю готовий до запуску загального тестування. “Ми вже давно створили локальну базу даних і першими почали тестування з центральною базою”, – заявили в lifecell.
  • “Київстар” також своєчасно підготував операторську базу даних для тестування взаємодії з ЦБД перенесених номерів і почне технологічні випробування послуги в строк.

Довідка finance.ua:

  • Послуга перенесення абонентських номерів буде запущена в комерційну експлуатацію 1 травня 2019 року і дозволить абонентам змінити мобільного оператора зі збереженням номера.
  • При дзвінку на перенесений номер, перед з’єднанням абонент отримає інформацію про те, що телефонує на номер іншого оператора.
  • Міняти оператора можна буде не частіше, ніж раз на 30 днів.
  • НКРЗІ затвердила датою початку впровадження послуг з перенесення абонентських номерів 1 травня 2019 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас