В 2018 році СГ "ТАС" відкрила понад 30 нових відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В 2018 році СГ "ТАС" відкрила понад 30 нових відділень

Особисті фінанси
38
Минулий рік ознаменувався для Страхової групи «ТАС» не лише вражаючим черговим рекордом в продажах, але й суттєвим розширенням власної мережі продажів в різних областях України. Так, з метою забезпечення найякіснішими страховими послугами вітчизняних споживачів, що проживають навіть у віддалених куточках країни, компанія продовжує активно працювати над розбудовою розгалуженої регіональної мережі. Зокрема, минулого року свої двері перед клієнтами відчинили 35 нових відділень СГ «ТАС» – на Львівщині, Хмельниччині, Закарпатті, Вінниччині, Полтавщині, Сумщині, Рівненщині та в інших регіонах України.
Варто зазначити, що, зважаючи на потреби клієнтів та високий інтерес до продуктів компанії, у 2018 році Страхова група «ТАС» відкривала нові центри продажів не лише в тих невеличких населених пунктах, де раніше не мала своїх офісів, але й у великих містах, де вже працювали по кілька її відділень. Так, минулого року розпочали свою роботу нові представництва компанії у Вінниці, Дніпрі, Харкові, Рівному, Сумах тощо, пропонуючи жителям цих міст унікальні та надзвичайно затребувані страхові продукти, розроблені фахівцями СГ «ТАС».
Залишається додати, що за підсумками минулого року СГ «ТАС» було укладено загалом 1904899 договорів страхування з 1023232 клієнтами. Нагадаємо, що обсяг страхових надходжень компанії за 2018 рік перевищив 1,387 млрд грн. При цьому левова частка зібраних платежів припала на договори автострахування, на ринку якого СГ «ТАС» вже давно посідає лідерські позиції. Зокрема, за полісами ОСЦПВ було залучено 481,15 млн грн премій, за полісами «Зелена картка» – 273,01 млн грн, за договорами КАСКО – 255,03 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас