S&P змінило прогноз щодо рейтингу емітента Metinvest — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P змінило прогноз щодо рейтингу емітента Metinvest

Фондовий ринок
419
Рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило Metinvest довгостроковий міжнародний рейтинг в національній валюті на рівні “B-” емітенту Metinvest. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані рейтингового агентства.
У S&P Global Ratings зазначили, що прогноз щодо рейтингу – “позитивний”. Попередній прогноз був “стабільний”.
Раніше журнал International Financing Review (IFR) визнав транзакцію “Метінвесту” з рефінансування своєї боргової заборгованості угодою року з випуску облігацій серед емітентів країн Європи, Близького Сходу і Африки.
У IFR вважають, що угода, в рамках якої використовувалися два фінансові інструменти, була складною, але успішною в усіх відношеннях, дозволивши “Метінвесту” знизити середню вартість боргу і ризики рефінансування.
Як відомо, “Метінвест” в квітні 2018 року рефінансував заборгованість на суму 2,271 млрд доларів США, випустивши два транші облігацій на суму 1,592 млрд доларів США і отримавши кредитну лінію передекспортного фінансування на суму 765 млн доларів США.
Крім того, в компанії підкреслили, що це найбільший випуск єврооблігацій в українському корпоративному секторі. Угода отримала істотну підтримку з боку світової спільноти інвесторів і провідних європейських фінансових інститутів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас