Аска увійшла в ТОП-5 кращих роботодавців України серед страхових компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аска увійшла в ТОП-5 кращих роботодавців України серед страхових компаній

Особисті фінанси
40
Рейтинг відомого кадрового порталу «HeadHunter Україна» складено на підставі опитувань майже 3000 робітників, що шукають роботу, з різним досвідом – як молодих фахівців, так і досвідчених професіоналів. На заключному етапі до вибору кращих компаній залучалися експерти ринку праці. Оцінювалася привабливість окремих галузей та сфер діяльності для майбутніх співробітників, а також оцінку отримали компанії – потенційні роботодавці.
«Результати дослідження показали, що страхування, на жаль, входить до числа галузей з найменшою привабливістю для тих, хто шукає роботу. Це дійсно складна сфера, яка вимагає знань, готовності багато працювати та постійно розвиватися. Але при цьому сильні компанії-роботодавці можуть поліпшити імідж всієї галузі, і я щиро радий, що Аска, як і раніше, входить в їх число. Наша компанія успішно працює майже 29 років, весь цей час займає провідні позиції на ринку – це важливий символ стабільності і стійкого зростання для дуже багатьох співробітників.
Другою сильною стороною Аска, на мій погляд, є професійні та харизматичні керівники, які здатні стати справжніми наставниками для своїх підлеглих та колег. За три десятиліття роботи Аска нашу «школу» професійного зростання пройшли дуже багато успішних менеджерів фінансової та страхової сфери України, нам є, чим пишатися», – прокоментував результати Аска генеральний директор компанії Андрій Шукатко.
Результати рейтингу показують, що страхова компанія Аска отримала високі бали за стабільність, корпоративну культуру та соціальну відповідальність. Учасники опитування оцінили розвиненість системи навчання, соціальні гарантії для працівників, а також можливість професійного та кар’єрного зростання в компанії.
Підсумки рейтингу доступні за посиланням: https://hhcdn.ru/file/16699164.pdf
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас