У ПриватБанку запустили новий сервіс - видачу готівки на касі при оплаті карткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПриватБанку запустили новий сервіс - видачу готівки на касі при оплаті карткою

Фінтех і Картки
11286
ПриватБанк, Mastercard і мережа АЗК WOG запустили пілотний проект – послугу, що дозволяє отримати готівку при оплаті покупок банківською карткою на касі.
Клієнти ПриватБанку зможуть швидко і зручно зняти готівку прямо на касах АЗК WOG, без необхідності використовувати банкомати. В подальшому новий сервіс буде охоплювати широку партнерську мережу: Mastercard планує підключати до нього нових торговців, еквайєрів і емітентів, щоб послуга була максимально відкритою і доступною для власників карток різних банків у тисячах торгових точок України.
Подібний сервіс вже завоював популярність в інших країнах Європи – серед банків, торговців і мільйонів покупців, і сьогодні він став доступний в Україні.
Хто може скористатися? Скористатися послугою «Готівка на касі» в Україні можуть власники будь-якої дебетової картки від ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної картки) з магнітною смугою, а також більшості дуальних карток (з чіпом і магнітною смугою) різних платіжних систем.
Як скористатися? Для того щоб скористатися новим функціоналом, покупцю необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Процес підтвердження такої транзакції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача. Отримання коштів з кредитного рахунку на першому етапі впровадження послуги не передбачене.

Довідка finance.ua:

  • Мережа автозаправних комплексів WOG представлена на всій території України і налічує 450 АЗК.
  • Щодня товарами і послугами АЗК WOG користуються понад 150 000 клієнтів.
До речі, обрати для себе оптимальну карту непросто. Проте коректно обрана карта обов’язково стане незамінним помічником. Ми вирішили допомагати нашим читачам в пошуку таких помічників. Для цього створили:

Сервіс для вибору кредитних карт 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас