Швейцарський банк відкрив сервіс криптовалютних переказів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарський банк відкрив сервіс криптовалютних переказів

Фінтех і Картки
436
Приватний швейцарський банк Falcon реалізував можливість здійснення переказів і зберігання криптовалют.
Про це йдеться в прес-релізі, передає Сьогодні.
Згідно з публікацією, індивідуальні та інституційні клієнти банку зможуть переводити і отримувати підтримувані криптовалюти за допомогою окремих гаманців, а також конвертувати цифрові валюти в фіатні. На першому етапі сервіс буде підтримувати лише чотири криптовалюти: біткойн, Bitcoin Cash, Ethereum і Litecoin.
Falcon заявляє, що завдяки його останнім ініціативам для активів, що випускаються на блокчейні, стає доступний повний спектр банківських послуг. Крім іншого, банк включає криптовалюту в портфельну і податкову звітність.
“Falcon скористався черговою нагодою, щоб показати себе лідером простору цифрових активів, з’єднавши традиційний приватний банкінг з інноваційними фінансовими рішеннями”, – заявив CEO компанії Мартін Келлер.
Також банк пропонує послугу зберігання криптовалют, яка, згідно з прес-релізом, пройшла перевірку сторонніх аудиторів, відповідає вимогам протидії відмиванню грошей та ідентифікації клієнтів.
У 2017 році Falcon отримав дозвіл Управління з нагляду за операціями фінансового ринку Швейцарії (FINMA) на роботу з криптовалютными активами.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас