IBM і Vodafone будуть розвивати в Європі 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM і Vodafone будуть розвивати в Європі 5G

Технології&Авто
327
IBM і Vodafone спільно працюватимуть над створенням підприємства, діяльність якого спрямують на розвиток мережі нового покоління 5G, штучного інтелекту і хмарних сервісів у Європі.
Про це повідомляє CNBC.
Спільний проект дозволить Vodafone отримати доступ до всіх хмарних сервісів IBM, в той час як лондонський телекомунікаційний конгломерат забезпечить мобільною інфраструктурою свого партнера з США.
Глобальний лідер підрозділу IBM Global Business Services Майкл Валоккі каже, що спільний проект «стане переломним моментом» для клієнтів обох компаній.
Зазначається, що нове підприємство працюватиме незалежно. Його керівником стане Валоккі і Грег Хіттенраух, директор з хмарних сервісів і служб безпеки Vodafone Business. Підприємство запустять у другій половині 2019 року.
Це рішення було прийнято на тлі того, що Європа відстає від США і Китаю у впровадженні технологій нового покоління, таких як 5G. За оцінками ССS Insight, компанії, що займається дослідженнями в сфері технологій, до 2023 року Європа зможе залучити лише 9% абонентів 5G в світі.
За оцінками Міжнародної корпорації даних (IDC), світовий ринок хмарних систем, який включає в себе обладнання, програмне забезпечення та послуги, цього року складе $420 млрд, а ринок хмарних підключень – ще $2 млрд.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас