Мінінфраструктури розглядає передачу в концесію Центрального залізничного вокзалу Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури розглядає передачу в концесію Центрального залізничного вокзалу Києва

Казна та Політика
362
Міністерство інфраструктури України розглядає перспективу передачі в концесію Центрального залізничного вокзалу в Києві.
“Розглядаємо можливість передачі вокзалу в концесію. Це може бути і муніципальна концесія, якщо місто буде мати гроші, може бути приватний інвестор”, – написав міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.
Міністр зазначив, що вокзалом щодня користуються близько 100 тис. пасажирів, проте його загальний стан, як і стан привокзальної площі “не відповідають почесному званню візитки Києва”.
“Домовилися перетворити цей об’єкт на сучасний, охайний, комфортний і безпечний громадський простір. Через два тижні збираємося, аналізуємо пропозиції від Мінінфраструктури, “Укрзалізниці”, Національної поліції і мерії Києва. Торгові майданчики, зали очікування, парковки – все це повинно бути упорядковано в єдиному естетичному стилі”, – заявив В. Омелян.
Ще однією проблемою, яку необхідно вирішити, на думку міністра, є боротьба з кишеньковими злодіями і загальна безпека пасажирів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас