"Центренерго" виставлять на конкурс за колишньою стартовою ціною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Центренерго" виставлять на конкурс за колишньою стартовою ціною

Фондовий ринок
247
Повторний конкурс з приватизації енергогенерувальної компаніїї ПАТ “Центренерго” буде проведено на колишніх умовах і за колишньою ціною.
Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив на засіданні в середу, затвердивши перелік об’єктів великої приватизації.
Згідно з рішенням уряду, до переліку, зокрема, включено ВАТ “Центренерго”, приватизацію якого наказано здійснити у відповідність до вимог 4-го абзацу 2-го пункту п’ятого розділу закону “Про приватизацію державного та комунального майна”.
Оперативність прийняття рішення уряду обумовлена необхідністю оголошення конкурсу до закінчення терміну оцінки “Центренерго” (до 31 березня 2019 року).
Конкурс можуть оголосити до кінця січня.
Як повідомлялося, торги з продажу державного пакета акцій ПАТ “Центренерго”, призначені на 13 грудня 2018 року, не відбулися.
Претенденти – ТОВ “Укрдонінвест” і виробниче унітарне підприємство “Нафтобітумний завод” (Білорусь) – не були допущені до участі, оскільки подана ними документація не відповідала вимогам законодавства.
ФДМ виставляв на продаж 78,289% акцій ПАТ “Центренерго” за стартовою ціною 5 млрд 984,992 млн грн. Конкурс мав відбутися за наявності, мінімум, двох учасників, один з яких – іноземний.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас