Ж/К «ЕВРИКА» - визнання року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ж/К «ЕВРИКА» - визнання року

Нерухомість
39
Житловий комплекс «ЕВРИКА» увійшов до складу переможців за версією Першої народної премії нерухомості RealtGoldenKey. На результати цього рейтингу впливають виключно критерії оцінки звичайних людей. Тому друге місце в номінації «Краща ціна-якість 2018» – велика честь для нас, але й, разом з цим, і високий рівень відповідальності.
Значення Премії RealtGoldenKey вже оцінили в Україні. Такий народний рейтинг дозволяє отримати об’єктивний аналіз ринку нерухомості. Особливо це корисна інформація для людей, які шукають надійного забудовника аби правильно обрати й інвестувати кошти в придбання житла. А розуміння ситуації на житловому ринку допоможе уникнути будівельних афер.
Премія Realt Golden Key вже вдруге проводится в Україні. І вдруге банк «АРКАДА» потрапляє до складу лідерів цього рейтингу. Варто наголосити, що минулого року ж/м «ПАТРІОТИКА» посів 3 місце в номінації «Кращий ЖК эконом класу». Таке визнання є яскравим свідченням довіри наших інвесторів та підтвердженням надійної, системної і якісної нашої роботи на українському ринку нерухомості.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас