Глава Renault отримував додаткову зарплату потай від керівництва компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Renault отримував додаткову зарплату потай від керівництва компанії

Кримінал
1020
Рада керуючих компанії Renault заявила в четвер, що глава корпорації і екс-глава франко-японського автомобільного альянсу Renault – Nissan – Mitsubishi Карлос Гон отримував додаткову зарплату на додаток до своєї офіційної ставки, про що не було відомо раді.
Про це йдеться в заяві, поширеній за підсумками засідання ради керуючих, що відбулося в четвер у місті Булонь-Бійанкур (на південно-західній околиці Парижа).
Компанія при цьому підкреслила, що попередні результати проведеної перевірки, представлені в четвер, вказали на те, що не було виявлено будь-яких порушень фінансово-бухгалтерських правил щодо того обсягу зарплати, який був виплачений Renault Карлосу Гону в 2017-2018 роках.
“Усі виплати були проведені відповідно до правил, порушень не виявлено”, – йдеться в заяві.

Довідка finance.ua:

  • Карлос Гон і Грег Келлі перебувають у Токійській в’язниці з 19 листопада, коли вони були заарештовані за підозрою в порушенні японського фінансового законодавства. Гон міг за сприяння Келлі приховати справжні розміри своєї винагороди в якості голови ради директорів Nissan в період з 2010 по 2015 рік.
  • 10 грудня вони, вже перебуваючи в ув’язненні, були повторно заарештовані за новою підозрою – в тому, що приховали також винагороду в розмірі 4,2 ​​млрд єн (37 млн ​​доларів), виділену Гону в період з 2015 по 2017 рік.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас