ФГВФО відшкодував вкладникам ВТБ Банку 444 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО відшкодував вкладникам ВТБ Банку 444 млн гривень

Кредит&Депозит
477
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) відшкодував вкладникам ВТБ Банку гарантовані суми на 444 млн гривень з 932 млн гривень, що підлягають виплаті.
Про це йдеться в повідомленні Фонду.
Станом на кінець грудня здійснено виплати понад 4 тис. вкладників ВТБ Банку на загальну суму понад 444 млн гривень, що становить майже 48% всього обсягу гарантованих виплат.
Всього виплатити вкладникам банку потрібно понад 932 млн гривень, а кількість самих вкладників у реєстрі перевищує 59 тис.
Всі вкладники, які ще не отримали свої гроші в межах гарантованої суми, можуть звернутися в будь-яке відділення одного з одинадцяти банків-агентів фонду і отримати відшкодування за своїми вкладами зручним для них способом і в зручний час.
Виплата відшкодування здійснюється через відділення банків-агентів, підключених до автоматизованої системи виплат фонду: Приватбанк, Ідея Банк, Правекс-банк, Альфа-банк (Україна), Кредобанк, Укргазбанк, ПУМБ, ТАСкомбанк, “Південний”, Банк інвестицій і заощаджень, Universal Bank.
Відшкодування виплачується в розмірі вкладу, включаючи нараховані відсотки на день початку введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тис. гривень незалежно від кількості вкладів в банку.

Довідка finance.ua:

  • НБУ прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ВТБ Банку 18 грудня 2018.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас