Luxoft купують за $2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Luxoft купують за $2 млрд

Фондовий ринок
3171
DXC Technology (раніше – частина бізнесу Hewlett Packard Enterprise з надання IT-послуг корпоративним клієнтам, об’єднана з Computer Sciences Corp.) підписала остаточну угоду про купівлю розробника програмного забезпечення Luxoft Holding Inc., йдеться в повідомленні учасників угоди.
Угода передбачає оплату $59 за акцію Luxoft, що оцінює всю компанію приблизно в $2 млрд. Письмову згоду на угоду дали власники приблизно 83% акцій Luxoft. Це означає, що схвалення акціонерів на угоду отримано.
Закриття угоди очікується до червня 2019 року і залежить від погоджень на корпоративному і регуляторному рівні.
Після оголошення котирування паперів Luxoft на NYSE злетіли на 82%.
Luxoft збереже свій бренд і буде працювати під брендом “A DXC Technology Company”. Його й надалі очолюватиме СЕО Дмитро Лощинін.
Консультантами DXC виступили Guggenheim Securities, BofA Merrill Lynch, Latham & Watkins LLP і Harney Westwood & Riegel LP. Luxoft консультували Credit Suisse, White & Case LLP, Conyers Dill & Pearman.

Довідка finance.ua:

  • Luxoft Holding є постачальником послуг в галузі розробки програмного забезпечення та інноваційних IT-рішень з клієнтською базою по всьому світу.
  • Luxoft налічує понад 12,7 тис. співробітників і 40 офісів в 22 країнах: Північної Америки, Західної та Східної Європи, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також в Мексиці та Південній Африці.
  • Компанія Luxoft зареєстрована на Британських Віргінських островах, головний офіс розташований в місті Цуг (Швейцарія).
  • За останні чотири квартали Luxoft отримала виручку в розмірі $911 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас