НАНУ в січні представить повний звіт щодо тестової ділянки Hyperloop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАНУ в січні представить повний звіт щодо тестової ділянки Hyperloop

Технології&Авто
361
Тестову лінію Hyperloop в Україні побудують на основі звіту Національної академії наук України, який представлять у січні.
Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.
Зокрема зазначається, що Національна академія наук України представила на розгляд Міністерства інфраструктури України науково-технологічне дослідження щодо впровадження технології Hyperloop в Україні “Перспективи розвитку транспорту п’ятого покоління в Україні”.
“На початку січня буде представлений повний звіт Національної академії наук України, який стане базисом для побудови тестової лінії Hyperloop”, – йдеться в повідомленні.
Мінінфраструктури повідомляє, що в представленому дослідженні описані питання побудови магнітного підвісу, забезпечення герметичності високошвидкісного наземного транспорту і оцінка аеродинамічних і теплових навантажень.
Співпраця між Міністерством інфраструктури та Національною академією наук України полягає в підготовці науково-технологічного та техніко-економічного досліджень для побудови першої лінії Hyperloop в Україні.
Національна академія наук України є одним з партнерів проекту HypeUA, розпочатого Володимиром Омеляном в лютому 2018 року. Серед інших партнерів проекту можна відзначити Hyperloop Transportation Technologies, Укроборонпром, Інтерпайп, Unit.City, Агентство розвитку Дніпра, Український інститут майбутнього, Південмаш, Каховський завод електрозварювального устаткування.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас