Японці представили ідеальний автомобіль для снігопаду (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці представили ідеальний автомобіль для снігопаду (фото)

Технології&Авто
2978
У багатьох областях Україні зараз через сильні снігопади ускладнено дорожній рух. На кордоні Полтавської та Черкаської областей взагалі через негоду заблоковано близько 200 автомобілів. Для таких погодних умов, на наш погляд, ідеально підійде снігомобиль Nissan 370Zki.
Nissan 370Zki з великим дорожнім просвітом зроблений на базі спорткара Nissan 370Z. Замість передніх коліс у нього лижі, а замість задніх коліс – великі гусениці. Подібний підхід японці використовували раніше, коли вони свій кросовер перетворили на снігомобіль Winter Warrior.
Під капотом розташовується стандартний 3,7 л двигун V6 потужністю 332 кінські сили. Він агрегатується з 7-ступінчастою АКПП
Японці представили ідеальний автомобіль для снігопаду (фото)
Nissan 370Zki можна назад переробити на звичайний автомобіль. Для цього просто потрібно замінити лижі і гусениці колесами. Звісно, для цього потрібно звернутися до фахівців.
На Nissan 370Zki дуже зручно їздити взимку по бездоріжжю. Він проїде скрізь. Щоправда, потрібно навчитися правильно гальмувати. Це найголовніше для того, хто ним керує.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас