Стало відомо, як Nissan назве свої нові електричні кросовери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, як Nissan назве свої нові електричні кросовери

Технології&Авто
1082
Nissan запатентував в Європі назви IMS і IMQ, які, мабуть, будуть використані в нових електричних кросоверах цієї японської компанії. Відповідна заявка вже зареєстрована в European Intellectual Property Office.
У 2017 році відбулася прем’єра концепту Nissan IMx, а в 2018 році публіці показали концепт Nissan IMx KURO (IM позначає Intelligent Mobility). Обидва вони являли собою електричні кросовери. Мабуть, серійні кросовери, які побудують на їх базі (а це офіційно вже давно підтверджено) і будуть називатися IMS і IMQ
Очікується, що Nissan випустить серійний електричний кросовер або позашляховик протягом наступних двох років. Це станеться після того, як японці закінчать розробляти свою нову електричну платформу BEV. Його технічні та динамічні характеристики, так само як і точний запас ходу на одній підзарядці батареї ще не відомі. Концепт IMx, наприклад, має два електромотори загальною потужністю 320 кВт, а його запас ходу становить близько 600 км за тестами JC08 (в реальному житті запас ходу за тестом EPA може бути помітно меншим – близько 360 км).
На жаль, Nissan поки що не говорить, коли він офіційно представить серійні електричні кросовери IMS і IMQ. У 2019 році буде багато великих автосалонів, і Nissan просто зобов’язаний буде показати там свої електромобілі. Сподіваємося, що серед них будуть і кросовери.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – обирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на finance.ua.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас