СГ "ТАС" стала безперечним лідером ринку у 10 регіонах України з 24-х — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" стала безперечним лідером ринку у 10 регіонах України з 24-х

Особисті фінанси
14
Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП-5 страховиків у всіх областях України, при цьому у 10 з 24 регіонів країни компанія стала беззаперечним лідером місцевого страхового ринку.
Про це свідчать дані впливового видання Insurance TOP, яке днями оприлюднило інформацію щодо підсумків роботи вітчизняного страхового ринку в січні – вересні 2018 року.
Зокрема, за результатами роботи за дев’ять місяців Страхова група «ТАС» стала абсолютним чемпіоном «регіональних перегонів страховиків» у Волинській, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Черкаській областях. Крім того, за підсумками звітного періоду компанія очолила рейтинг страховиків на Сумщині, піднявшись на верхню сходинку рейтингової таблиці з другого місця, яке посідала в регіоні рік тому, та на Луганщині, де за підсумками січня – вересня 2017 року була третьою.
Варто зазначити, що в багатьох регіонах відрив СГ «ТАС» від найближчих конкурентів просто колосальний! Так, на регіональному ринку Волині відрив компанії від страховика, який посів другу сходинку рейтингу, склав понад 33%. А на Івано-Франківщині та Хмельниччині він ще більший – понад 71% та 87% відповідно! Ще більше відірвалась СГ «ТАС» від конкурентів на Кіровоградщині та Житомирщині, де обсяг зібраних компанією платежів в 2 та 2,3 рази відповідно перевищує суму премій, залучених «срібним» призером рейтингу страховиків в розрізі регіонів. А справжнім рекордсменом вже вкотре стала СГ «ТАС» на Тернопільщині, де обсяг надходжень компанії за дев’ять місяців в 3,14 рази перевищив відповідний показник в найближчого конкурента!
В свою чергу, на Миколаївщині СГ «ТАС» стала другою за сумою залучених платежів. Почесне «срібло» компанія виборола й на Закарпатті, де ще рік тому посідала четверте місце, та Чернігівщині, де за підсумками звітного періоду минулого року була третьою.
Водночас «бронзовим» призером регіональних «змагань» СГ «ТАС» стала у Вінницькій та Херсонській областях, а також на Рівненщині та Полтавщині, де компанія серйозно зміцнила свої позиції, за рік подолавши одну та дві сходинки відповідно у рейтинговій таблиці.
За даними Insurance TOP, на Львівщині Страхова група «ТАС» за результатами роботи в січні – вересні поточного року стала четвертою.
А ось в Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях компанія замкнула п’ятірку лідерів регіонального страхового ринку. Крім того, п’ятою стала СГ «ТАС» і в Київській та Чернівецькій областях, де рік тому була шостою, а також на Одещині, де суттєво зміцнила свої позиції, піднявшись з сьомого місця, яке посідала за підсумками роботи в січні – вересні 2017 року.
Таким чином, згідно з інформацією Insurance TOP, за рік СГ «ТАС» покращила свої позиції в 9 областях України.
Нагадаємо, за даними видання, за дев’ять місяців 2018 року СГ «ТАС» досягла найвищого серед «десятки» найбільших страховиків країни темпу росту валових премій – 38,58%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас