"Укрпошта" домовилася з ПФ про доставку пенсій і призупинила оптимізацію мережі відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" домовилася з ПФ про доставку пенсій і призупинила оптимізацію мережі відділень

Казна та Політика
170
Філії ПАТ “Укрпошта” у всіх областях України успішно провели переговори та підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями Пенсійного фонду (ПФ) про доставку і виплату пенсій у 2019 році.
Як наголошується в повідомленні прес-служби “Укрпошти” в четвер, такі домовленості були досягнуті після ухвалення рішення парламентом про виділення компанії 500 млн грн на покриття збитків, пов’язаних з послугою доставки пенсій.
Найближчим часом очікується укладення відповідних угод між ПФ і “Укрпоштою” у всіх регіонах України без винятку.
“Укрпошта” продовжить виплачувати пенсії в 2019 році і доставляти їх, як і раніше, у всі населені пункти країни: як у великі міста, так і в маленькі та у віддалені села”, – цитує генерального директора “Укрпошти” Ігоря Смілянського прес-служба.
У повідомленні компанії також наголошується, що на виконання доручення Президента України щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв’язку у сільській місцевості, “Укрпошта” офіційно припиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі.
Крім того, буде проведена робота з працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, у разі їх звернення.
“Зараз в “Укрпошті” незаповненими залишаються 1188 вакансій листонош і 667 вакансій операторів”, – підкреслили в компанії.
В “Укрпошті” підкреслили, що найближчим часом планується відновити роботу більш ніж 50 відділень зв’язку і запустити в роботу 11 нових відділень до кінця року. “Укрпошта” також буде активно співпрацювати з місцевими громадами, де відділення зв’язку залишаються закритими з технічних причин, пов’язаних з неможливістю їх подальшої експлуатації або у зв’язку з їх неукомплектованістю.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас