Цифровий гаманець TAS2U увійшов до ТОП-6 кращих інтернет-банкінгів країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цифровий гаманець TAS2U увійшов до ТОП-6 кращих інтернет-банкінгів країни

Особисті фінанси
32
Цього тижня PaySpace Magazine назвав банки, що запропонували найзручніший та функціональніший інтернет-банкінг у рамках щорічної премії PaySpace Magazine Awards 2018. Цифровий гаманець TAS2U визнано одним із кращих інтернет-банкінгів країни — сервіс посів 6-е місце в рейтингу за результатами голосування користувачів, експертного журі й редакції журналу.
TAS2U — це абсолютно новий додаток, у якому поєднано сервіси, що пропонують IT-компанії з класичним інтернет-банкінгом. Тут можна здійснювати платежі й Р2Р-перекази (перекази грошових коштів з картки на картку), навіть не будучи ТАСКОМБАНКУ.
«В першу чергу ми хотіли створити онлайн-інструмент, який дозволив би розумно використовувати такий цінний ресурс, як особистий час. При цьому мати можливість здійснити швидкий переказ за номером картки чи інші банківські операції. Інший важливий критерій — доступність, саме тому будь-хто бажаючий може встановити додаток, зареєструвати в ньому свої картки й спокійно користуватися банківськими сервісами ТАСКОМБАНКУ. Проект ще в режимі «пілоту», а додатком уже користується понад 16 тисяч українців. Такий високий рівень у рейтингу підтверджує, що ми рухаємось у правильному напрямку й TAS2U після запуску повної версії цілком вартий стати кращим сервісом на ринку», — коментує Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас