Україна хоче збільшити експорт зерна в Саудівську Аравію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна хоче збільшити експорт зерна в Саудівську Аравію

Особисті фінанси
258
Міжурядова українсько-саудівська комісія з торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва розглянула питання збільшення експорту українського зерна.
Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.
“Сторонами детально розглядалися питання збільшення експорту українського зерна, враховуючи процедури і правила для участі українських компаній в тендерах по зерну і ячменю, які організовуються Саудівською зерновою організацією”, – йдеться в повідомленні.
У міністерстві уточнили, що 21-23 листопада в Києві відбулося шосте засідання Міжурядової українсько-саудівської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва під головуванням віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка і міністра навколишнього середовища, водних ресурсів і сільського господарства королівства Саудівська Аравія Абдулрахмана бін Абдулмухсін Аль-Фадлі.
“Королівство Саудівська Аравія є одним з пріоритетних для України партнерів серед країн Арабського світу. У 2018 році спостерігається позитивна динаміка двосторонньої торгівлі. За 9 місяців 2018 року товарообіг між Україною та Саудівською Аравією збільшився на 12,3% і склав 632,42 млн доларів” , – повідомляють в МЕРТ.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас