Названо найбільш високооплачувані професії в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбільш високооплачувані професії в Києві

Особисті фінанси
16939
Київський центр зайнятості склав перелік найбільш високооплачуваних і дефіцитних професій в столичному регіоні нинішньої осені. Найбільше підприємці готові платити «головним консультантам» (37 тис. грн.), фінансовим і маркетинговим директорам – 20 тис. грн.
Примітно, що монтажник систем кондиціонування і вентиляції запросто може розраховувати на зарплату цілого фіндиректора – таким фахівцям готові віддавати 19 тис. грн. на руки на місяць. А охоронцям у дитячому садку пропонують 17 тис. грн. – рівно стільки ж, скільки і директору дошкільного закладу. Лише трохи менше (14-15 тис. грн.) зараз платять за будівельними спеціальностями: монтажникам, електрикам і слюсарям.
При цьому найбільші труднощі роботодавці відчувають при пошуку низькокваліфікованого персоналу. Очолює список дефіцитних професій прибиральник службових приміщень. Не вистачає також бухгалтерів, водіїв, двірників і продавців-консультантів. Щоправда, і платять таким фахівцям м’яко кажучи негусто – в середньому 6,4 тис. грн. на місяць.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас