Онлайн-сервіси Альфа-Банку Україна завоювали дві нагороди PSM Awards 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-сервіси Альфа-Банку Україна завоювали дві нагороди PSM Awards 2018

Особисті фінанси
160
Інтернет-банкінг My Alfa-Bank і мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine отримали нагороди престижної премії в області FinTech і e-commerce – PSM Awards 2018, яку щорічно проводить експертне видання про фінанси та технології – PaySpace Magazine. Церемонія нагородження переможців відбулася 11 грудня.
Розробки Альфа-Банку Україна увійшли до ТОП 3 переможців у номінаціях «Кращий інтернет-банкінг в Україні» та «Кращий мобільний додаток банку». Alfa-Mobile Ukraine значно поліпшив свої результати у порівнянні з попереднім роком, піднявшись на дві позиції. Журі рейтингу традиційно складалося з експертів у сфері електронної комерції, представників редакції журналу і, найголовніше, читачів, які могли проголосувати за кращий FinTech-продукт на сайті PaySpace Magazine. В цілому за кращі рішення і компанії під час голосування було віддано 68 тис. голосів.
Альфа-Банк Україна приділяє величезну увагу розробці онлайн-сервісів, які роблять життя клієнта зручнішим. Так, з початку 2018 року відбулася серія оновлень Alfa-Mobile Ukraine, завдяки яким додаток стало інтуїтивно зрозумілішим, істотно розширено набір послуг і сервісів: доданий функціонал по оплаті комунальних та інших послуг, індивідуальні пропозиції по кредитним продуктам, можливість замовлення платіжних карт, меню з персональними пропозиціями для власників кредитної картки Travel тощо.
Також Alfa-Mobile Ukraine надає можливість безпосередньо у додатку прив’язати карту до сервісів Apple Pay і Google Pay, щоб здійснювати безконтактні платежі за допомогою смартфона.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас