Кабмін затвердив план дій з корпоративного управління "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив план дій з корпоративного управління "Укрзалізниці"

Фондовий ринок
229
Кабінет Міністрів затвердив план дій з корпоративного управління АТ “Укрзалізниця” і зобов’язав щомісяця інформувати про його виконання.
Згідно з документом, до кінця 2018 року наглядова рада “Укрзалізниці” зобов’язана за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі затвердити порядок відбору голови та членів правління, а також – призначити голову правління на підставі подання наглядової ради.
У січні-березні 2019 року планується призначити членів правління, затвердити кодекс корпоративного управління, затвердити довгострокові цілі і сформувати стратегію розвитку підприємства; призначити керівників: з питань комплайенса, з питань управління ризиками.
У квітні-червні планується затвердити ключові KPI компанії, стратегію управління людськими ресурсами, план спадкування для керівників вищої ланки, призначити керівника служби внутрішнього аудиту.
У липні-вересні планується визначити допустимі відхилення від затверджених KPI, позначити ключових працівників в рамках відповідних вертикалей, затвердити робочий план “Укрзалізниці”, провести комплексну оцінку ризиків і затвердити політику управління ризиками у всіх сферах роботи компанії.
У жовтні-грудні – затвердити цільову корпоративну структуру бізнесу компанії, систему звітності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас