Під Києвом знайшли сім нелегальних газових автозаправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Києвом знайшли сім нелегальних газових автозаправок

Кримінал
428
АЗС діяли в Ірпені, Гостомелі, Коцюбинському і Ворзелі.
Нелегальні газові заправки реалізовували скраплений газ без дозвільних документів. Дії підприємців кваліфіковані за ч. 1 ст. 272 КК України, порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримуватися, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого, пише Сегодня.
Раніше ми писали, що на початку грудня під Києвом правоохоронці ліквідували вісім підпільних газових автозаправок. Нелегальні станції працювали в Борисполі і на території двох районів – Бориспільського і Баришівського.
Також ми повідомляли, що Україну заполонили нелегальні АЗС. Силовики в зв’язку з цим почали влаштовувати облави на нелегальні заправки. Як правило, “самопал” дешевший від легального пального на 5-6 грн за літр, що робить їх популярними серед населення.
До речі, вибирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас