Таскомбанк у трійці лідерів рейтингу надійності депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк у трійці лідерів рейтингу надійності депозитів

Особисті фінанси
63
10 грудня 2018 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підвело підсумки ХХІІІ «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За результатами роботи 9-ти місяців 2018 року, ТАСКОМБАНК підтвердив 3-є місце в рейтингу, ставши єдиним банком з приватним українським капіталом у трійці лідерів.
Банк завершив 9 місяців 2018 року з чистим прибутком 274,66 млн. грн., чистий процентний дохід за той же період становив 775,5 млн. грн., а чистий комісійний дохід — 229,608 млн. грн. Частка поганих кредитів у кредитному портфелі ТАСКОМБАНКУ, станом на 01.10.2018 року, становила 19,6%, що було значно нижче середнього значення даного показника як по всій банківській системі, так і по групі банків, які брали участь у рейтингу. Протягом 9 місяців 2018 року акціонер ТАСКОМБАНКУ забезпечив збільшення статутного капіталу банку на 20,56%. На думку агентства, активна політика акціонера банку привела до придбання банків Універсальний та ВіЕс Банку, що в майбутньому значно збільшить ринкову частку ТАСКОМБАНКУ на українському ринку.
«Роздрібний бізнес залишається одним із ключових драйверів позитивних змін у рамках стратегії развитку ТАСКОМБАНКУ. Портфель термінових вкладів у нашому банку за рік збільшився майже в 1,5 рази. Чому сприяли стабільність ТАСКОМБАНКУ та високий рівень надійності вкладів банку. А також оновлений депозитний ряд, програма лояльності для постійних та нових клієнтів і, звісно, запровадження нових технологій для підвищення ефективності обслуговування та розширення можливостей наших вкладників», — прокоментував результати рейтингу Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський.
Напередодні новорічних свят ТАСКОМБАНК запрошує всіх бажаючих взяти участь в акції. Всі, хто до 31 січня 2019 року оформлять вклад «Стабільний» у гривні на термін 6, 9 чи 12 місяців, мають можливість виграти ставку 20,19% чи додаткові бонуси до + 0,75% річних у гривні. А для тих, хто звик користуватися онлайн-банком, ми пропонуємо відкрити депозит «Стабільний» в гривні у додатку ТAS2U й отримати додатково + 2 % до базової ставки. Приємний бонус — можливість зараховувати кошти на депозит, використовуючи не тільки картку ТАСКОМБАНКУ, але й картки будь-яких інших українських банків.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас