"Укрпошта" оперативно розв'язала з ПриватБанком конфлікт щодо нечесної конкуренції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" оперативно розв'язала з ПриватБанком конфлікт щодо нечесної конкуренції

Фондовий ринок
799
Керівництво ПриватБанку засудило використання окремими його працівниками недобросовісної конкуренції у вигляді листівок із закликом до клієнтів “Укрпошти” переходити на обслуговування в ПриватБанк під приводом нібито скасування з 1 січня 2019 року видачі пенсій в поштових відділеннях, повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.
“Заходи дисциплінарного характеру буде вжито до відповідних працівників. Додатково буде заборонена матеріальна або інша мотивація працівників “Укрпошти” (листонош і операторів) з метою переведення поточних клієнтів на обслуговування в ПриватБанк”, – написав він на своїй сторінці в Facebook в ніч на вівторок.
За кілька годин до цього І.Смелянський пообіцяв відключити термінали ПриватБанку в разі, якщо останній продовжить поширення неправдивої інформації про роботу компанії, проілюструвавши його листівкою з Чернівців.
Однак ПриватБанк оперативно відреагував, і представник прес-служби фінустанови Інна Музичук протягом години повідомила в коментарях до постів глави “Укрпошти”, що банк “знайшов джерело зла і вжив заходів”.
І.Смелянський пізніше повідомив, що “Укрпошта” і ПриватБанк також домовилися продовжити співпрацю в зарплатних проектах, проектах корпоративного кредитування, а також кредитування та обслуговування клієнтів банку через мережу поштових відділень.
Як повідомлялося, “Укпрпошта” спочатку повідомила про можливість часткової відмови від виплат пенсій на селі через відмову Пенсійного фонду оплачувати ці послуги відповідно до їх собівартості. Однак після протестів Верховна Рада в держбюджеті на 2019 рік передбачила виділення 500 млн грн на витрати “Укрпошти” на доставку пенсій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас