З січня дозволи на міжнародні вантажні автоперевезення будуть видаватися онлайн - Омелян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З січня дозволи на міжнародні вантажні автоперевезення будуть видаватися онлайн - Омелян

Казна та Політика
247
З 1 січня 2019 року видача дозволів на міжнародні автомобільні вантажні перевезення має здійснюватися в режимі онлайн, що дозволить мінімізувати корупцію в сфері розподілу квот на вантажні автомобільні перевезення.
Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури, про це заявив міністр Володимир Омелян в ході розширеної наради з представниками Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України (АсМАП), главою “Укртрансбезпеки” Михайлом Ноняком та керівниками структурних підрозділів міністерства. “Я добре знаю ситуацію і вважаю її неприпустимою. Я прошу профільний департамент міністерства разом з АсМАП опрацювати переведення послуги видачі дозволів в електронну площину.
Ми маємо ввести цей сервіс з 1 січня 2019 року. Електронний кабінет перевізника працює добре, він став однією з найуспішніших українських антикорупційних реформ, ми маємо повторити цей успішний досвід і в процесі видачі дозволів”, – цитує прес-служба Омеляна.
За словами міністра, в цьому році вдалося отримати додатково рекордна кількість дозволів понад квоти – майже 111 тисяч. На 2019 рік більш ніж на 30 тисяч дозволів збільшена квота, а Франція і Нідерланди наступного року погодилися на обмін багаторазовими дозволами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас