Акціонер Альфа-Банку спростував чутки про продаж одного з банків групи - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонер Альфа-Банку спростував чутки про продаж одного з банків групи - ЗМІ

Фондовий ринок
784
У міжнародній холдингової компанії ABH Holdings, в яку входять “Альфа-Банк” (Україна) і Укрсоцбанк, виключили можливість продажу одного з банків групи. Повідомляє “Апостроф” з посиланням на ексклюзивний коментар акціонера і члена наглядової ради “Альфа-Банку” (Україна), голова ради директорів групи ABH Holdings Петро Авен.
“Ми не отримували жодних пропозицій про продаж “Альфа-Банку” (Росія). Тому немає підстав говорити про можливий продаж ані російського банку, ані інших активів групи. Ми продовжуємо працювати на всіх ринках присутності, і скрізь бізнес прибутковий”, – сказав він.
Чутки про можливий продаж “Альфа-банку” (Росія) державному російському ВТБ, несподівано виникли влітку 2018 року. Основною причиною їх появи став перехід на керівну посаду в російський “Альфа-Банк” одного з менеджерів ВТБ Володимира Верхошинського.
Обидва російські банки спростовували чутки в інтерв’ю провідним ЗМІ. Зокрема, голова ВТБ Банку (Росія) Андрій Костін на початку грудня заявив агентству Reuters: “Ми купувати банк “Альфа” не будемо з кількох причин. По-перше, у нас немає таких сьогодні апетитів. Це дуже велика покупка, у нас немає ні капіталу, та й загалом немає такого завдання”.
За матеріалами:
Апостроф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас