Верховна Рада купила сім Toyota Camry на 5,6 мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верховна Рада купила сім Toyota Camry на 5,6 мільйона гривень

Казна та Політика
896
Автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради України 27 листопада за результатами двох тендерів замовила ТОВ «Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» легкових автомобілів на загальну суму 5,56 млн грн.
Про це повідомляється в системі «Прозорро».
Відповідно до першої угоди, фірма поставить 5 автомобілів Toyota Camry на загальну суму 3,95 млн грн (по 790 тис. грн.), а за другим договором – 2 авто Toyota Camry за 1,61 млн грн (по 805 тис. грн.).
Кожен з семи автомобілів матиме круїз-контроль, систему допомоги при паркуванні з камерою заднього виду, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, аудіосистему Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7’ і 6 динаміків, подушки безпеки. В автосалонах машини Toyota Camry в комплектації Comfort, які придбала автобаза, продають по 794 тис. грн.
Під час перших торгів щодо 5 автомобілів Toyota Camry конкурентами «Алмаз Мотор, ЛТД» були ТОВ «Авто-плаза» Олексія Панасюка і депутата Херсонської міськради від «кропу» Валерія Боржкова і ТОВ «Гранд Мотор», кінцевим бенефіціаром якого є екс-нардеп від БПП Михайло Гвоздєв.
Їхні пропозиції були вищими: «Авто-плаза» на 400 грн, «Гранд Мотор» на 148 тис. грн. На другому аукціоні пропозиція єдиного конкурента переможця – «Гранд Мотор» – була більшою на 8 тис. грн. Дніпровська «Фірма «Алмаз Мотор, Лтд» з однойменної групи компаній «Алмаз» належить Олексію Шохі і Олександру Корнієнку, який також є директором фірми.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас