Осінній транш «теплих» кредитів ПриватБанку отримали 223 ОСББ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Осінній транш «теплих» кредитів ПриватБанку отримали 223 ОСББ

Особисті фінанси
13
За тиждень після затвердження урядом чергового транша фінансування в рамках програми «Теплі кредити» ПриватБанк задовольнив 223 заявки від ОСББ на кредитування енергозбережних проектів на суму понад 43 млн грн.
«Ми почали кредитування проектів у рамках осіннього транша програми державних компенсацій за програмою «теплих» кредитів для ОСББ відразу ж після підписання договору з Держагентством, – розповідає керівник МСБ ПриватБанку Сергій Клюєв. – І за 5 робочих днів ми видали 223 кредити, що наразі стало рекордом у цьому виді кредитування. Мінімальний розмір державної компенсації за кредитами ОСББ, як і раніше, становить 40%».
У ПриватБанку ОСББ у рамках державної програми енергоефективності «Теплі кредити» зможуть отримати кредити до 7 років під найнижчі серед банків ставки – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій.
Нагадаємо, що ПриватБанк приєднався до програми кредитування ОСББ у 2017 році. За цей період видано 638 ​​«теплих» кредитів ОСББ на загальну суму 130 млн грн. Усього ПриватБанк обслуговує майже 10 тис. ОСББ.
Більше про програму «теплих» кредитів для ОСББ можна дізнатися на pb.ua/teplokred
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас