У Ярославського повідомили про зростання пасажиропотоку Харківського аеропорту на 19% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ярославського повідомили про зростання пасажиропотоку Харківського аеропорту на 19%

Фондовий ринок
476
Пасажиропотік Міжнародного аеропорту “Харків”, що входить до групи DCH Олександра Ярославського, у жовтні поточного року склав майже 72,7 тисячі осіб – це на 19% більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомляє прес-служба DCH.
Всього за 11 місяців 2018 р. з харківського аеропорту вирушили понад 883,9 тис. пасажирів – це на 19% більше, ніж за відповідний проміжок часу в 2017 році. Кількість міжнародних вильотів з аеропорту в жовтні досягла 386 – це на 36 перельотів більше, ніж у жовтні минулого року. Загалом за 11 місяців 2018 року з міжнародного аеропорту “Харків” здійснено 4 311 вильотів за внутрішніми та міжнародними напрямками.
“Найпопулярнішими регулярними напрямками в цьому місяці були Київ (МАУ), Стамбул (Turkish airlines, Pegasus), Варшава (LOT), Катовіце (Wizz Air), Дортмунд (Wizz Air), Гданськ (Wizz Air), Вроцлав (Wizz Air), Тель-Авів (МАУ), Мінськ (Belavia). Також минулого місяця в аеропорту відкрилися регулярні напрямки в Гданськ і Вроцлав від Wizz Air. Також в листопаді з аеропорту “Харків” відкрилося два нові міжнародні напрямки. Компанія Wizz Air запустила рейси до Лондона і Відня”, – сказано в повідомленні.
Більш того, Міжнародний аеропорт “Харків” продовжує розширювати мережу міжнародних маршрутів пасажирських авіаперевезень. З 2019 року “перша столиця” буде пов’язана регулярним прямим авіасполученням з Одесою, Краковом, Римом і Міланом, квитки на нові рейси вже доступні в продажу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас