Wing доставлятиме вантажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wing доставлятиме вантажі

Фондовий ринок
238
Гендиректор Wing, що входить в Alphabet, Джеймс Райан Берджесс оголосив в Гельсінкі про плани запустити майбутньої весни вперше в Європі тестування сервісу з доставки вантажів у Фінляндії.
Wing була сформована в окрему компанію у липні цього року на базі однойменного проекту Project Wing підрозділу X, що входить в холдинг Alphabet, повідомляє 3Dnews.
Компанія повідомила, що останні 18 місяців займалася тестуванням сервісу доставки за допомогою безпілотних літальних апаратів в південно-східній Австралії у співпраці з місцевими підприємствами, здатного постачати різноманітні продукти харчування і напої, медикаменти та предмети домашнього вжитку.
Останні шість років Wing займається розробкою невеликих літальних апаратів та автоматизованої системи навігації, за допомогою яких можна буде поставляти різні вантажі через кілька хвилин після надходження запиту.
Компанія стверджує, що доставка за допомогою дронів не тільки безпечніша, швидша і більш екологічно дружня, ніж наземне транспортування, вона також може радикально підвищити якість життя.
«Грунтуючись на тому, що ми знаємо про зимову погоду у Фінляндії, ми впевнені, що якщо наші дрони зможуть здійснювати доставку тут, то вони будуть здатні забезпечувати доставку всюди», – зазначила компанія.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас