Власники відеокарт Asus зможуть майнити криптовалюту, поки комп'ютер не використовується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники відеокарт Asus зможуть майнити криптовалюту, поки комп'ютер не використовується

Фінтех і Картки
4224
Таку заяву тайванська компанія зробила напередодні після підписання партнерської угоди з постачальником додатків для майнінгу Quantumcloud. За умовами співпраці Asus і Quantumcloud, геймери тепер зможуть отримувати «пасивний дохід», надаючи доступ до своїх GPU від Asus в ті періоди, коли карти не використовуються для потреб користувача.
Згідно із заявою на офіційному сайті Quantumcloud, з цим додатком геймерські відеокарти, що простоюють в мережі, будуть підживлювати хмарні криптомайнери. За рахунок цього власники відеокарти зможуть отримувати прибуток у вигляді частки від видобутих токенів. Asus також запевнила користувачів, що конфіденційність їхніх фінансових даних буде захищена відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних GDPR.
Компанія пояснила, що користувачі будуть отримувати справедливу винагороду в додатку Quantumcloud відповідно до обсягу обчислювальних потужностей, які власник карти надає в мережу.
За інформацією CCN, Asus щорічно виробляє незліченну кількість високоякісних графічних карт, у компанії величезна користувацька база. Цього має вистачити на досить істотний пасивний заробіток за допомогою ПЗ від Quantumcloud. Для цього користувачам не потрібно заводити додаткові гаманці або рахунки. У систему можна авторизуватися за допомогою платіжних даних WeChat або PayPal і отримувати виплати на них. При цьому компанія попереджає, що виплати гарантувати неможливо.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас