Новорічна акція на послугу з інкасації коштів для клієнтів Дніпропетровської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новорічна акція на послугу з інкасації коштів для клієнтів Дніпропетровської області

Особисті фінанси
37
АТ «АБ «Радабанк» – Ваш надійний фінансовий партнер, в пріоритеті якого завжди було і буде надання максимально якісних послуг за найвигіднішими тарифами.
Ми раді повідомити Вам про проведення Новорічної акції в період з 01 грудня 2018 р. по 28 лютого 2019 р. на банківську послугу з інкасування виручки та доставки готівкових валютних цінностей для клієнтів м. Дніпро та Дніпропетровської області.
Якщо Вам необхідно безпечно здійснити операції, які надаються підрозділом перевезення валютних цінностей та інкасації коштів АТ «АБ «Радабанк», ми зможемо запропонувати Вам інкасування однієї торгової точки за тарифом 800 грн. на місяць!
Безпеку та збереження Ваших цінностей будуть забезпечувати спеціально підготовлені співробітники служби інкасації в супроводі озброєної охорони на спеціальних броньованих інкасаційних автомобілях, які відповідають актуальним вимогам Національного Банку України.
Ваші переваги при обслуговуванні в АТ «АБ «Радабанк»:
доставка валютних цінностей від Банку до Клієнта;
доставка валютних цінностей від централізованих кас підприємств до їх підрозділів, Замовників, Постачальників або в зворотному порядку;
інкасація коштів Клієнта з наступним зарахуванням коштів на поточний рахунок Клієнта, відкритий в АТ «АБ «Радабанк».
Наші спеціалісти нададуть детальну консультацію про акцію та актуальних умовах за телефонами: (0562) 387-685, 0 800 500 999.
АТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас