Щодо необхідності звірки залишків на рахунках суб`єктів господарювання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Щодо необхідності звірки залишків на рахунках суб`єктів господарювання

Особисті фінанси
61
Шановні клієнти!
Згідно умов Договору комплексного банківського обслуговування суб`єктів господарювання, відокремлених підрозділів юридичних осіб, самозайнятих осіб, представництв – клієнтів АТ «АБ «Радабанк» (надалі – Договір), Банк станом на 1 число кожного місяця надає клієнту виписку, яку можливо або сформувати самостійно за допомогою системи «ВЕБ-банкінг для корпоративних клієнтів, або отримати у відділенні Банку.
Беручи це до уваги нагадуємо, що згідно п. п.3.5.8 Договору, передбачена необхідність підтвердження клієнтами залишків коштів на рахунках відкритих в банку, станом на 01 січня 2019 р. Для підтвердження залишків, Ви повинні до 01 лютого 2019 р. надіслати підтвердження в довільної формі (з обов`язковим зазначенням найменування, номера рахунку, валюти рахунку, залишку по рахунку) засобами системи «ВЕБ-банкінг для корпоративних клієнтів» або надати підтвердження в паперовому вигляді, у відділенні де знаходиться на обслуговуванні Ваш рахунок
Залишки коштів на рахунках Клієнтів вважаються також підтвердженими, якщо Банк до 01 лютого 2019 р. не отримав від Вас підтвердження залишку коштів на рахунках.
З повагою, керівництво АТ «АБ «Радабанк»
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас