СГ "ТАС" виплатила понад 496 тис. грн за викрадене авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 496 тис. грн за викрадене авто

Особисті фінанси
46
За статистикою Національної поліції, щодня в Україні викрадаються в середньому 14 – 15 автомобілів. При цьому рейтинг «уподобань» злочинців, що «спеціалізуються» на угонах, вже впродовж тривалого часу очолюють авто марки Toyota. Так, за даними правоохоронців, за дев’ять місяців поточного року 205 власників цих автомобілів залишились без своїх залізних коней через їх викрадення.
Саме так сталося із клієнткою Страхової групи «ТАС» з Києва, власницею Toyota Camry 2012 року випуску. Залишивши автомобіль біля супермаркету, страхувальниця СГ «ТАС» відправилась в магазин за покупками. А коли за півгодини повернулась, авто на місці вже не було.
На жаль, незважаючи на всі зусилля правоохоронців, пошуки викраденого автомобіля допоки бажаних результатів не принесли.
В свою чергу, Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання пригоди страховим випадком та виплату належного за укладеним договором страхування наземного транспорту відшкодування в розмірі понесених клієнткою збитків, що склали 496 125 грн. Варто додати, що автомобіль було застраховано за програмою «1 зірка» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, за вказаною програмою СГ «ТАС» приймає на страхування транспорті засоби виключно на випадок викрадення чи знищення. Страховий тариф за програмою мінімальний – і становить лише 0,99%.
Загалом договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм з різним наповненням – в залежності від потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей кожного автовласника. Таким чином, кожен водій в рамках одного продукту може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту свого автомобіля за прийнятною ціною і при цьому незмінно високої якості, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас