Аеропорт Бориспіль прикрасять до Нового року за 3,5 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Бориспіль прикрасять до Нового року за 3,5 мільйона

Фондовий ринок
311
У нинішньому році за звання головної новорічної локації країни побореться ще й Міжнародний аеропорт «Бориспіль».
29 листопада 2018 року на майданчику Prozorro компанія оголосила масштабний тендер на прикрашання терміналу D. Створювати «дух Різдва» і підтримувати у пасажирів новорічний настрій будуть декораціями вартістю 3,5 млн грн.
За ці гроші переможець аукціону, який відбудеться 18 грудня, повинен буде в стислі терміни закупити і змонтувати тисячі іграшок по всьому терміналу площею 38 тис. кв. м. У тому числі встановити 7 новорічних ялинок, 2 з яких – висотою 7 метрів. А також обмотати все гірляндами. Останніх Бориспіль замовив 500 метрів.
Родзинкою новорічної локації стане величезна конструкція «Святий Миколай з бізнесджетами». Судячи з тексту технічного завдання, під стелею аеропорту на двометрових санях буде парити фігура Санта-Клауса. Але замість оленів «тягти» віз будуть 5 реактивних літаків 2х2,5 метра вагою 60 кг кожен.
Крім того, по всій території аеровокзалу розвісять класичні новорічні прикраси, а також створені на замовлення символи різних мегаполісів, на зразок статуї свободи, стилізовані під пряники.
Зазначимо, що одночасно з «Борисполем» тендер на організацію святкувань та прикрашання новорічної локації оголосив і муніципалітет Дніпра. Правда, різдвяні амбіції тамтешніх чиновників значно скромніші – на все вони готові витратити не більше 2,6 млн. грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас