LG створила підрозділи з розробки роботів і самокерованих автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG створила підрозділи з розробки роботів і самокерованих автомобілів

Фондовий ринок
116
LG Electronics оголосила про формування в рамках реструктуризації двох нових підрозділів, яка завершується в цьому році, один з яких буде займатися розробками в сфері робототехніки, другий – в галузі технологій автономного керування автомобілями.
Обидва підрозділи будуть підпорядковані безпосередньо генеральному директору компанії. Їх створення південнокорейський технологічний гігант пояснив необхідністю зосередитися на стратегічно важливих секторах.
Раніше робототехнічний бізнес компанії був розподілений між двома командами. Розробками в даному напрямку займалися під керівництвом технічного директора підрозділ зі створення пристроїв для домашніх розваг і група з дослідження виробництва і матеріалів. Тепер персонал цих двох груп буде об’єднаний під «одним дахом».
LG продемонструвала нові роботи на початку цього року на виставці CES в Лос-Вегасі. Також компанія наразі займається розробкою смарт-візків у співпраці з локальною мережею супермаркетів.
LG повідомила, що підрозділ автономних транспортних засобів зосередиться на середньострокових і довгострокових інвестиціях, а також дослідженнях.
Південнокорейська компанія також планує створити Північно-Американський науково-дослідний центр, який буде зосереджений на дослідженні технологій ШІ для ринків США і Канади.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас