СБУ передала справу YouControl Нацполіції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ передала справу YouControl Нацполіції

Фондовий ринок
1156
Служба безпеки України повідомила про передачу справи YouControl до Національної поліції, яка нещодавно повернула вилучене в офісі компанії майно.
Про це йдеться у прес-релізі компанії.
“У липні 2018 року Шевченківський районний суд Києва встановив граничний двомісячний термін, аби слідчі СБУ закінчили досудове розслідування у справі, де фігурувала компанія YouControl”, – повідомляє прес-служба.
“Тобто час, коли весь цей затягнутий та безпідставний процес мав закінчитися, сплинув ще у вересні. Однак, замість закриття розслідування справи перейшло до слідчого відділу Дніпровського управління поліції у місті Києві”, – заявили в компанії.
“Після більш ніж двох років безрезультатного формального розслідування СБУ почала отримувати зворотною реакцію у відповідь на свої протизаконні дії, тож вирішила “злити” справу до районного управління поліції”, – заявив Данило Глоба, заступник директора з правових питань компанії YouControl.
За його словами, такий підхід лише підтверджує, що розслідування СБУ від початку було штучним, розпочатим винятково для дестабілізації роботи компанії, спричинення шкоди і залякування працівників.
“Це черговий напад силових структур на ІТ-бізнес, які відбуваються протягом останніх років”, ‒ запевнив Глоба.

Довідка finance.ua

  • YouControl — аналітична система, що з 50 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.
  • 23 березня 2017 року СБУ провела обшуки в офісі і квартирах працівників сервісу YouControl.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас