Укртрансгаз готовий до введення воєнного стану та працює в штатному режимі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртрансгаз готовий до введення воєнного стану та працює в штатному режимі

Енергетика
512
АТ “Укртрансгаз” готовий до введення воєнного стану. Транзит та газопостачання споживачам України здійснюється в повному обсязі відповідно до замовлень.
Про це інформує прес-служба Укртрансгазу.
“Транзит та газопостачання споживачам здійснюється в повному обсязі відповідно до замовлень. Усі зобов’язання щодо транзиту до країн ЄС також виконуються в повному обсязі”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що з метою забезпечення сталої безперебійної роботи об’єктів газотранспортної системи Укртрансгаз для кожного об’єкта підвищеної небезпеки розробив плани локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій. Вони визначають дії у разі виникнення аварій та надзвичайних ситуацій на підпорядкованих об’єктах. Згідно з цими документами, компанія щоквартально проводить тренування співробітників кожного об’єкта за всіма гіпотетично можливими аварійними ситуаціями та сценаріями.
На випадок запровадження в Україні воєнного стану Укртрансгаз також розробив та затвердив мобілізаційний план та план цивільного захисту підприємства, наголошують у прес-службі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас