Гройсман розповів про перспективи економіки в умовах воєнного стану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман розповів про перспективи економіки в умовах воєнного стану

Казна та Політика
2143
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що Кабінет міністрів зробить все необхідне для забезпечення економічної стабільності в державі на випадок введення воєнного стану терміном на 60 діб через ситуацію в Азовському морі.
Так він прокоментував рекомендацію Ради національної безпеки і оборони України про введення воєнного стану, передає прес-служба Кабміну.
«Все, що стосується національної економіки, зростання – будемо забезпечувати і далі. Ми збережемо спокій і порядок. І забезпечимо ресурси, щоб захистити державу», – цитує Гройсмана прес-служба уряду.
За словами прем’єра, Україна має мобілізувати всі можливості держави, щоб захистити свою територіальну цілісність.
«Якщо потрібно приймати рішення, які не обмежують права і обов’язки людей, а з іншого боку мобілізують резерви держави, щоб захистити кордони і цілісність, – це треба зробити. Ми 5 років є об’єктом агресії – і прихованої, і неприхованої. І те, що відбулося – неприпустимо. Вважаю, що повинен бути мобілізований весь цивілізований світ, щоб цьому дикунству поставити крапку. Ніхто не дав права не поважати закон, зазіхати на територіальну цілісність держави», – цитує прем’єра прес-служба уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас