FinRetail: 23 листопада представлять новий продукт monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinRetail: 23 листопада представлять новий продукт monobank

Рекламний ринок
567
23 листопада у Києві проходитиме третя конференція FinRetail 2018.
За задумом організаторів (Finance.ua, компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК) FinRetail – практична конференція. А це означає, що як спікери, так і гості зможуть обмінюватися досвідом і знаннями, обговорити законодавчі ініціативи, нові правила регулювання ринку і технологічні новації.
До речі, серед спікерів такі особистості, як: Олег Горохівський, Ігор Смілянський, Андрій Радевич і багато інших. Приїде і багато зарубіжних експертів. Ось повний список і програма конференції.
Finance.ua вирішив розповісти, чим спікери можуть бути корисними нашим читачам. Раніше ми вже писали про Віктора Локоткова, співзасновника школи LVL80, та Ігоря Смілянського, Генерального директора Укрпошти, Євгена Васильцова, Керівника напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку, Романа Катеринчика – співзасновника MyCredit. Дійшла черга і до Олега Горохівського.
FinRetail: 23 листопада представлять новий продукт monobank
Хто він? Екс-перший заступник голови правління ПриватБанку. Співзасновник MonoBank і Fintech Band.
Чим готовий поділитися на FinRetail? Розповість про те, як видати 500 тис. карток за 1 рік. А головне – анонсує новий продукт monobank, який розроблявся майже рік.

Квиток для вас 🎟️

Дізнатися програму всієї конференції і зареєструватися можна також за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас