Apple скорочує виробництво трьох новітніх моделей смартфонів - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple скорочує виробництво трьох новітніх моделей смартфонів - джерело

Фондовий ринок
986
Apple Inc. в останні тижні скоротила замовлення на виробництво всіх трьох новітніх моделей смартфонів (iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR), повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на інформовані джерела.
Особливо різким стало скорочення замовлень iPhone XR – за даними джерел, компанія урізала плани з виробництва найбільш бюджетної нової моделі на третину від спершу запланованих 70 млн пристроїв.
За словами джерел, проблема виникла через складнощі з прогнозуванням попиту на нові моделі.
“Чим більший вибір ви надаєте, тим складніше передбачити, хто буде купувати ці пристрої”, – заявив CEO консалтингової компанії Sequent Learning Networks Стівен Хейнс. Проблема посилюється тим, що крім нових моделей у продажу досі зберігаються пристрої минулих модельних рядів.
Як наслідок, постачальники деталей для Apple погіршили свої прогнози квартальних фінпоказників, що різко позначилося на їх капіталізації. Минулого тижня впали акції таких постачальників, як Qorvo Inc., Lumentum Holdings і Japan Display.
Акції самої Apple на попередніх торгах в понеділок дешевшають на 1,6%. За останній місяць капіталізація компанії скоротилася майже на 12%, до $918 млрд.
До речі, якщо ви давно плануєте купити новий телефон, але не вистачає коштів. Зручний сервіс від Finance.ua завжди допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит 👛

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас