FinRetail: як не віддати своїх клієнтів конкуренту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinRetail: як не віддати своїх клієнтів конкуренту

Рекламний ринок
256
23 листопада в Києві проходитиме третя конференція FinRetail 2018.
За задумом організаторів (Finance.ua, компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК) FinRetail – практична конференція. А це означає, що як спікери, так і гості зможуть обмінюватися досвідом і знаннями, обговорити законодавчі ініціативи, нові правила регулювання ринку і технологічні новації.
До речі, серед спікерів такі особистості як: Олег Горохівський, Ігор Смілянський, Андрій Радевич і багато інших. Приїде і багато зарубіжних експертів. Ось повний список і програма конференції.
Finance.ua вирішив розповісти, чим кожен із спікерів може бути корисний нашим читачам. Ми вже розповідали про Віктора Локоткова, співзасновника школи LVL80, і Ігоря Смілянського, Генерального директора Укрпошти. Цього разу герой рубрики Євген Васильцов.
FinRetail: як не віддати своїх клієнтів конкуренту
Хто він? Керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанк.
Чим готовий поділитися на FinRetail? Євген розповість про те, як не віддати своїх клієнтів конкуренту. Завдяки Євгену ви також зможете дізнатися, де знайти джерела кредитування і першими реалізувати технології оплати частинами. І чи можливо досягти видачі Cash-кредитів у 8 млрд грн.
Спікер торкнеться теми транзакцій клієнтів. Обговорить роботу з воронками даних і багато іншого. Приходьте і дізнавайтеся більше.

Квиток для вас 🎟️

Дізнатися програму всієї конференції і зареєструватися можна також за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас