Смартфони iPhone можуть отримати власний модем Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони iPhone можуть отримати власний модем Apple

Фондовий ринок
286
Компанія Apple, за повідомленням ресурсу Bloomberg, веде активний пошук фахівців у галузі бездротових засобів зв’язку. Це говорить про те, що «яблучна» імперія має намір створити власний модем для майбутніх смартфонів iPhone.
Apple поступово відмовляється від електронних компонентів сторонніх постачальників на користь власних рішень. Наприклад, в апаратах iPhone зараз застосовуються центральні процесори і графічні ядра Apple. Крім того, компанія працює над компонентами для управління живленням та ін.
Повідомляється, що «яблучна» корпорація шукає інженерів, що спеціалізуються на таких технологіях, як Bluetooth, LTE і 5G. Таким чином, можна зробити висновок, що в перспективі мобільні пристрої Apple будуть використовувати фірмові бездротові чіпи. Такий підхід дозволить знизити залежність компанії від сторонніх постачальників, скоротити витрати і оптимізувати програмно-апаратну платформу гаджетів.
Відзначається також, що Apple шукає фахівців у сфері штучного інтелекту для роботи над нейронним движком. Такий модуль дозволить підвищити швидкодію на операціях, пов’язаних з машинним навчанням, розпізнаванням зображень, природної мови та ін..
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас