МХП інвестує €200 млн у словенську компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МХП інвестує €200 млн у словенську компанію

Фондовий ринок
416
Агрохолдинг Миронівський хлібопродукт (МХП) має намір протягом чотирьох-п’яти років інвестувати близько €200 млн в виробничу базу словенської компанії Perutnina Ptuj.
Про це повідомили в прес-службі МХП.
“Інвестиції дозволять модернізувати обладнання і технології, щоб вони відповідали ведучому рівню галузі… Компанія також інвестує в розвиток відомих брендів Perutnina Ptuj”, – йдеться в повідомленні.
МХП має намір зміцнити і розвинути процеси вирощування і виробництва в Словенії та країнах, де Perutnina Ptuj створила вертикально організоване виробництво, а також збільшити обсяги продажів в Словенії, Сербії, Хорватії, Боснії і Герцеговині.
Фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна заявила, що компанія не буде залучати додаткове фінансування для закриття угоди.
У компанії відзначають, що МХП отримав дозволи антимонопольних органів Австрії, Македонії, Сербії та Румунії, тепер потрібно тільки підтвердження словенського Агентства із захисту конкуренції.
Згідно з інформацією компанії у фінансовому звіті за третій квартал 2018 року, розміщеному на Лондонській фондовій біржі, МХП має намір завершити угоду до кінця цього року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас