Оголосили тендер на будівництво метро до Троєщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оголосили тендер на будівництво метро до Троєщини

Фондовий ринок
839
КП “Київський метрополітен” оголосило тендер на будівництво Подільсько-Вигурівської лінії в напрямку житлового масиву Троєщина.
Відповідне тендерне оголошення оприлюднене на сайті публічних держзакупівель Prozorro.
“Будівництво Подільсько-Вигурівської лінії Київського метрополітену від Кільцевої дороги на житловий масив Вигурівщина-Троєщина з двома електродепо (проектні роботи. Стадія “ТЕО”)”, – йдеться в оголошенні.
Очікувана вартість проектних робіт становить 148,5 мільйона гривень. Проектні роботи повинні завершитися до кінця 2019 року.
Початок аукціону заплановано на 30 листопада.
Нагадаємо, рік тому столична влада підписала угоду з представниками китайських компаній China Railway International Group і China Pacific Construction Group про будівництво метро на Троєщину.
Проте в Міністерстві інфраструктури тоді ж заявили, що в найближчі кілька років будівництво четвертої лінії Київського метрополітену, яка має з’єднати Кільцеву дорогу і житловий масив Троєщина, неможливе з низки причин.
Водночас, як заявив мер столиці Віталій Кличко, в жовтні цього року столична влада планує відкрити автомобільне сполучення через Подільсько-Воскресенський міст через два роки.
Передбачуваний термін будівництва метро на Троєщину – п’ять років. Проект передбачає будівництво нової лінії метрополітену протяжністю майже 18 км з 13 станціями, пересадковою лінією довжиною 1 км між міською електричкою і новою четвертою лінією.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас